23948sdkhjf

Geberit gentager festivalsucces

Geberit var samarbejdspartner på årets Smukfest og også næste år kommer der douchetoiletter på festivallen.
I år havde Smukfest i Skanderborg allieret sig med vvs-producenten Geberit for at give gæsterne en toiletoplevelse ud over det sædvanlige.

- Vi synes egentlig, det er en skam, at mange gruer for at gå på toilettet, når de er på festival. Samtidig ville vi gerne vise folk alle de smarte og hygiejniske funktioner, der hører til på et moderne badeværelse. Så samarbejdet med Smukfest var en mulighed for at give folk en lækker og overraskende toiletoplevelse og samtidig præsentere dem for vores produkter. Og folk har taget rigtig godt imod toiletterne, fortæller landechef fra Geberit, Bent Knudsen.

- Jeg har besøgt mange festivaller, men aldrig med så flotte toiletforhold. Det var en fantastisk oplevelse. Der var rent og pænt, og så er jeg aldrig før blevet spulet i måsen, fortæller en grinende Maj Brit, der blot er én af de mange festivaldeltagere, der benyttede AquaClean-toilettet.

Tiltag skal fremme salget
Geberit håber, at tiltaget på Smukfest har givet flere danskere lyst til at investere i et douchetoilet.

- Man skal prøve det, før man køber det. Mange danskere kan stadig ikke forestille sig, hvordan det er, og hvilken forskel det gør. Men efter denne weekend, hvor vi anslår, at flere end 3000 smukfest-gæster vil stifte bekendtskab med vores AquaClean-toiletter, håber vi, at endnu flere danskere vil tage douchetoiletterne til sig, som forbrugerne i England og Sydeuropa har gjort i stor stil, siger Bent Knudsen.

Det er planen, at Geberit-toiletterne skal bruges igen næste år, når Smukfest byder op til 35. omgang af Danmarks Smukkeste Festival.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11