23948sdkhjf

El-branchen ændrer krav til tavler

El-branchens krav til tavlekomponenter vokser i takt med, at installationerne bliver mere komplekse, og el-installatørernes opgaver bliver mere tekniske og alsidige, erfarer Schneider Electric.
Installatører og tavlebyggere kræver nem montering, sammenhæng og kommunikation mellem komponenterne i elektriske tavler, erfarer Schneider Electric, der sidste år lancerede en komplet serie af tavlekomponenter.

- Vi ser meget tydelige tegn på, at branchens behov har flyttet sig. Der er høj fokus på at effektivisere arbejdet i selve el-tavlen, og på at hver eneste komponent i tavlen er en del af en større sammenhæng, siger slagsdirektør i Schneider Electric, Thomas Andersen.

Schneider Electric lancerede sidste år Acti 9 - et komplet, modulært system med fokus på netop sammenhæng, nem montering og høj kvalitet. Og branchen taget aldeles godt i mod.

- Den gode modtagelse Acti 9-serien har fået, viser at branchen sætter pris på at have adgang til et komplet program med netop sammenhæng og kommunikation, vuderer Thomas Andersen.

Kommunikation er fremtiden
En af de unikke features ved Acti 9 er Smartlink-teknologien, som gør det nemt at etablere fuld kommunikation mellem et BMS og Acti 9-enhederne i tavlen og dermed overvåge energiforbrug og fejl i installation.

Hos en af landets største tavlebyggere, Elogic, er technical manager Ole Bjerregaard enig i, at kommunikation i tavlen er fremtiden. Men han lægger også stor vægt på nem montering, sortimentets bredde og den optimale dokumentation:

- Udviklingen går i retning af, at slutkunderne vil have kommunikation i tavlen. Hvad det praktiske arbejde angår, er Acti 9 nemt og effektivt at arbejde med. Især monteringen på DIN-skinne er blevet meget nemmere. Dertil kommer, at produkterne designmæssigt er up to date, at der er fuld dokumentation i form af backup-tabeller, og at sortimentet af tilbehør også er komplet, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098