23948sdkhjf

Startskud til 12.000 m² oplevelseshus

Lego-koncernen lagde tirsdag grundstenen til sit kommende oplevelsescenter i Billund. Det er tegnet af Bjarke Ingels Group.
Bygningen ventes at åbne for besøgende i 2016, og tirsdag blev den officielle start på byggeriet markeret. Ved begivenheden sagde Jørgen Vig Knudstorp, adm. direktør i Lego-koncernen:

- I dag sår vi frøene, der over de næste mange måneder vil vokse og blive til det eneste sted i verden, hvor børn, fans, familier og voksne kan opleve den fulde Lego historie og blive inspireret af de endeløse muligheder, Lego klodsen byder på.

Når Lego House byggeriet er færdigt i 2016, vil en gigantisk Lego klods sidde på toppen af den 23 meter høje bygning, der dækker et areal på 12.000 m² – herunder en overdækket plads på 2.000 m². Lego House vil byde på store udstillings- og oplevelsesområder, en café, en unik Lego butik, den overdækkede plads og de mange åbne terrasser.

- Vi håber, at Lego House i sig selv bliver en attraktion og et samlingspunkt for både lokale borgere og de mange, der besøger Billund. Ikke kun på grund af den fantastiske arkitektur, men også fordi det vil være gratis at bevæge sig via trapper hen over bygningen og opleve de forskellige terrasser. Jeg er spændt på at følge byggeriet og ser frem til at byde de første gæster velkommen og give dem den ultimative Lego oplevelse, sagde Søren Lund, der er General Manager for Lego House.

Det ventes, at cirka 250.000 gæster vil besøge Lego House årligt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172