23948sdkhjf

Danske opkøb sikrer vækst hos Inwido

Den svenske vindues- og dørproducent øgede omsætningen med 7 procent i andet kvartal.
Dermed endte den samlede omsætning på 1,341 mia. svenske kr. (1,09 mia. kr.) i andet kvartal 2014. EBITA steg samtidig med 15 procent til 121 mio. svenske kr. (98,6 mio. kr.).

- Alt i alt havde Inwido et godt andet kvartal. Salget steg organisk med 7 procent, og vi fik også et godt bidrag fra vores nyligt opkøbte virksomheder JNA og Spar i Danmark, siger koncernchef Håkan Jeppsson.

Han kan samtidig glæde sig over en stigning i ordreindgangen på 8 procent i kvartalet, og den samlede ordrebeholdning var dermed 20 procent højere end på samme tidspunkt sidste år.

- Indikatorerne, som vi overvåger, især forbrugertillids-indekset, peger for tiden i den rigtige retning i mange lande. Industrimarkedet forbedres, hvilket har en positiv indflydelse på os i den nordiske region. Vores store nordiske markeder i Sverige, Finland og Danmark havde alle et godt kvartal, om end forholdene på disse markeder varierer markant. Vores svagere segmenter er stadig Norge og EBE, som kæmper med problemer som struktur og profitabilitet, siger Håkan Jeppsson.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125