23948sdkhjf

32 nye ejerboliger på kanten til København

Et samarbejde mellem Kaae Gruppen og Rødovre Kommune baner vej for et nyt, etagebyggeri med 32 lejligheder.
Kommunalbestyrelsen i Rødovre Kommune har vedtaget en ny lokalplan, der giver mulighed for byggeri af to punkthuse á fire etager på Slotsherrensvej. Byggeriet kommer i stil og højde til at matche nabobyggeriet på Slotsherrensvej 203.

- Kommunen har i flere år ønsket at få udviklet på grunden. Det er vist ingen hemmelighed, at det ikke har været kønt at se på. Efter en tæt dialog mellem den private grundejer og kommunen kommer der så nu en flot etagebebyggelse, som er meget pænere end det, der var før. Det er et godt eksempel på, hvor vigtigt det er, at vi udvikler i Rødovre. Det gælder overalt i vores kommune. Det er ikke en holdbar løsning bare at lade gamle bygninger - eller et tivoli for den sags skyld – ligge øde hen og blive mere og mere faldefærdigt. Det er hverken kønt eller godt for Rødovre, siger borgmester Erik Nielsen.

Der anlægges en offentlig sti gennem bebyggelsen, der forbinder Slotsherrensvej med det grønne område omkring Stadionparken. Det har været et krav fra kommunens side, at den offentlige adgang til det grønne område skal bevares.

- Rødovre er en attraktiv kommune at bo i. Vi er en af de kommuner, der oplever den største tilflytning på landsplan. Det forpligter selvfølgelig, og det er vigtigt, at vi hele tiden udvikler os og udnytter de få steder, der ligger øde hen, til at skabe nyt liv og gode boliger, siger Erik Nielsen.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109