23948sdkhjf

Nedrivnings-firma lukker motorvejen

Preben Hockerup A/S i Haslev fjernede i weekenden en bro over motorvejen ved Middelfart for Vejdirektoratet.
De helt store maskiner – og mange af dem – var klar hos Preben Hockerup i Finlandsgade i Haslev. Det tunge skyts blev nemlig taget i brug til weekendens opgave, hvor en bro, der går over motorvejen ved Middelfart på Fyn, skulle rives ned.

- Vores arbejde stopper trafikken lige før broen til Jylland, så det gælder om at blive færdig så hurtigt som muligt, fortæller Henrik Hockerup, daglig leder af nedrivningsfirmaet Preben Hockerup.

Hovedentreprenøren på nedrivningen er firmaet M.J. Eriksson.

Seks gravemaskiner i brug
Motorvejen blev lukket ved Middelfart i 15 timer, men firmaet havde kun 12 af timerne til at rive broen ned og rydde al betonen væk fra vejen. Arbejdet foregik i aften og nattetimerne.

- For at kunne nå det på så kort tid bruger vi seks gravemaskiner på mellem 35 og 50 tons med hydrauliske hamre og betonsakse. Vi har stor erfaring i nedrivning af broer og udfører den slags opgaver mange gange årligt, fordi vi kan tilbyde det helt rigtige udstyr og ekspertviden, fortæller Henrik Hockerup.

Nedrivningsarbejdet er en del af Vejdirektoratets udbygning af E20. Motorvejen over Fyn lukkes ved Middelfart fra kl. 18 lørdag 30. august til søndag morgen kl. 9. Trafikken ledes uden om nedrivningen ad andre veje.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094