23948sdkhjf

Sloth Møller lukker i Odense

Det rådgivende ingeniørfiirma har besluttet at samle sine aktiviteter på kontorerne i Sønderborg, Aarhus og København.
Sloth Møller A/S ændrer sin organisation og samler alle aktiviteter i Sønderborg, Aarhus og København. Det betyder, at kontoret i Odense lukkes, og at de fynske aktiviteter flyttes til de øvrige kontorer.

-Det fynske marked vil fortsat have en central placering i vores organisation, men vi må også erkende, at skal vi fortsat leve op til branchens krav og være en attraktiv og konkurrencedygtig virksomhed, må vi optimere og effektivisere, hvor det er muligt. Det betyder, at vi må flytte lidt rundt, og få en mere mobilt orienteret organisation, der sikrer, at vi er tættest muligt på vores kunder, siger administrerende direktør Bo Wassberg.

Med lukningen i Odense rykker kontorets daglige leder, Gert Ekkenberg Hansen, til hovedkontoret i Sønderborg. Det samme bliver tilfældet med aktiviteterne inden for geoteknik.

Administrerende direktør Bo Wassberg kom til Sloth Møller i foråret fra en stilling som administrerende direktør i det Motorola-ejede selskab Dansk Beredskabskommunikation. 52-årige Wassberg afløste ingeniør Jørn Plauborg, der efter en lang årrække som administrerende direktør valgte at træde et skridt tilbage og fortsætte som daglig leder af selskabets kontor i Sønderborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11