23948sdkhjf

Generationsskifte booster energibyggeri

Hos Thyholm Murer fortsætter og udvikler 2. generation traditionen med at være i front med lavenergibyggeri.
Thyholm Murer blev grundlagt i 1981 af Poul Erik Gravgaard og har etableret sig som en af landsdelens største entreprenører. Poul Eriks passion for byggeri, der lever op til de skrappeste energikrav er blevet fulgt af hans sønner ingeniør Rasmus Gravgaard og bygningskonstruktør Dan Gravgaard.

- Jeg blev i 2012 certificeret passivhusdesigner. Det betyder, at Thyholm Murer har kompetencer, der rækker langt ud over de almindelige danske energikrav. Derved kan vi løse alle byggeopgaver mere tilfredsstillende, forklarer Dan Gravgaard.

Nyt boligkoncept ved generationsskifte
Med sønnerne Rasmus og Dan Gravgaards overtagelse er virksomheden har man også taget fat på et helt ny boligkoncept. Type 4 Koncepthuse er en ny måde at bygge på, hvor kunden ved byggeriets start kan vælge mellem fire forskellige energiklasser.

Hos Thyholm Murer føler man sig sikre på. at den klare definition på husets energiforbrug, vil gøre det lettere for køberne at beslutte sig og vælge netop den energiklasse, der passer bedst for dem.

- Type 4 koncept husene giver familien et klart valg. Fleksibiliteten sikre at kundens ønsker i alle tilfælde kan opfyldes. Fortæller Dan, og han slår fast at gennemsigtighed, gennemtænkt design er nøglebegreber i Type 4 koncepthusene.

Type 4 Koncepthuse opnår sine store energibesparelser ved at fjerne kuldebroer og bruge optimal, isolering i væg, loft og gulv. Samtidigt er der ventilationsanlæg i husene med varmeveksler, der genbruger varmen og sikrer maksimal komfort med friskluftsfornemmelse. Sensorer på elinstallationer og vandhaner, giver familien overblik og hjælper med at holde energiforbruget nede. Husene er designet så solens gratis varme både kan udnyttes og bortledes, det er med til at sikre et behageligt indeklima.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094