23948sdkhjf

Loxam åbner ny afdeling i Esbjerg

Den 12. september kan materieludlejningsfirmaet Loxam byde kunder velkomne på Smedevej 1 i Esbjerg i den 25. afdeling i Danmark.
Loxam bliver en aktiv del af det vestjyske erhvervsliv , når udlejningsfirmaet åbner den nyeste afdeling i Esbjerg den 12. september 2014.

- Vi har over en årrække set, at der er en del spændende aktiviteter i Esbjerg og på Vestkysten, og de aktiviteter vil vi gerne være en del af. Derfor har vi valgt at åbne en afdeling i Esbjerg, og så har det selvfølgelig også haft noget at sige, at Esbjerg er Danmarks femte største by, siger Torben Steen Jensen, Regionschef for Jylland og Fyn ved Loxam, og forsætter:

- I forvejen har vi flere kunder på Vestkysten, og de har ofte spurgt, om vi ikke kunne få afdeling i Esbjerg og gøre det nemmere for dem. Den efterspørgsel handler vi nu på, og med den nye afdeling kan vi yde både eksisterende og nye kunder en bedre service, fordi vi kommer tættere på dem.

Allerede aktiv i Esbjerg
I øjeblikket bruges noget af Loxams materiel i et byggeri på havnen i Esbjerg, hvor Semco Maritime bygger hovedkontor. Generelt har Loxam set, at der sker en positiv udvikling på havnen, og at den øvrige lokale industri og byggebranche er i fremgang.

Den nye afdeling vil være en Loxam Rental afdeling. Det bliver Henning Rossen, som skal lede afdelingen i Esbjerg, og han ser frem til åbningen den 12. september:

- Jeg ser frem til, at vi kan servicere vores brede vifte af kunder i Vestjylland, for det kan vi bedre, nu hvor vi får en lokalafdeling. Det er min ambition, at den nye afdeling i Esbjerg på sigt medfører, at Loxam manifesterer sig i det vestjyske som i resten af landet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094