23948sdkhjf

Ny salgsdirektør i Schneider Electric

Jan Kaihøj, 41, er pr. 1. september ansat som Vice President for industri-forretningen i Schneider Electric Danmark, og bliver dermed en del af den danske topledelse i Schneider Electric Danmark.
Jan Kaihøj får han det overordnede ansvar for at udvikle strategi og salg inden for løsninger til markedet for blandt andet maskinbyggere, industriproduktioner samt vand- og spildevand.

I stillingen som salgsdirektør for industri-forretningen afløser Jan Kaihøj Sebastien Ory, der fortsætter med en international rolle internt i Schneider Electrics globale organisation.

Vigtig brik i Schneiders strategi
Udnævnelsen er et led i Schneider Electrics ambitiøse strategi for at blive en af de største spillere på det danske marked inden for skræddersyede, fleksible og energirigtige løsninger til maskinbyggere (OEM), tavlebyggere og slutbrugere i industrien.

- Jeg nyder, at være en del af branchen for industrielle automationsløsninger, som spiller en afgørende rolle for Danmark, hvis vi skal holde arbejdspladser herhjemme. Derfor er det også en spændende udfordring at blive en del af Schneider Electric, der er en af verdens helt store spillere inden for industrielle løsninger. I Danmark er vi netop nu i gang med at udføre en ambitiøs markedsstrategi for vores intelligente industriløsninger, hvilket jeg glæder mig meget til at være en del af, siger Jan Kaihøj.

Han kommer med stor erfaring fra automationsbranchen og forlader en stilling som Field Business Leader i Rockwell Automation, hvor han har stor erfaring med ledelse som både salgschef og Country Manager i Danmark. Oprindeligt er Jan Kaihøj uddannet el-installatør og stærkstrømsteknikker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142