23948sdkhjf

Nordjyske håndværkere springer på BedreBolig-bølgen

Green Source A/S og A/S Trigon er blandt de første BedreBolig rådgivere i Nordjylland. De har gennemgået energistyrelsens nye uddannelse, og vejlede boligejere til energirigtige renoveringsløsninger.
Da uddannelsen som BedreBolig-rådgiver er ny, er Green Source og Trigon blandt de første cirka 100 uddannede rådgivere i landet, samt blandt de første cirka 50, der har taget modul to i projektering og byggestyring. De er derfor i stand til at hjælpe boligejere, både når det drejer sig om beregninger, besparelsesforslag og planlægning, samt projektering og byggestyring.

Og uddannelsen af medarbejdere til BedreBolig-rådgivere er en god investering, lyder det fra salgsdirektør i Green Source, Kim Stubbergaard Reese:

- Vi har hele tiden i Green Source lavet denne type rådgivning og projektering specielt rettet mod erhvervslivet. Den nye ordning har fokus på de danske boligejere. Her mener vi, at vi med vores erfaring fra tidligere, kombineret med uddannelsen, kan gøre en forskel for de boligejere, der står over for en energirenovering.

Det overordnede mål for BedreBolig-ordningen er, at boligejeren med BedreBolig-rådgiverens hjælp kommer godt igennem et renoveringsforløb af sin bolig, med en bedre og mere energirigtig bolig som resultat. Ordningen trådte i kraft den 1. februar 2014 og er en del af regeringens vækstplan.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079