23948sdkhjf

Loxam forudser travlt efterår

Materieludlejeren har oprustet med indkøb af nye maskiner og ser tegn på stigende aktivitet i byggebranchen.
Når Loxam den 12. september tager hul på efteråret med åbent hus over hele landet, er det med forventningen om et travlt efterår i den danske byggebranche.

- Bygge- og anlægsbranchen er i øjeblikket præget af nogle meget store projekter og offentlige infrastrukturopgaver. Men vi kan også se, at der bliver etableret rigtig mange nye byggepladser, hvilket tyder på en generelt stigende aktivitet. Det er blandt andet derfor, vi har udvidet vores sortiment af moduler og letvogne betydeligt i år, siger administrerende direktør Hanne Baunsgaard.

Alene i år er der indkøbt 281 nye lifte, 58 nye gravemaskiner, 22 nye dumpere og en masse nye generatorer, kompressorer og tromler. Desuden har Loxam indkøbt 130 forskellige nye moduler og letvogne for at imødekomme den forventede stigning i efterspørgslen.

Loxam beskæftiger 210 medarbejdere i Danmark fordelt på 25 afdelinger, som alle åbent hus fredag mellem 11 og 15. Selvom meget af udstyret allerede er ude i aktion på kundernes projekter, vil gæsterne alligevel opleve, at der er mere nyt og karakteristisk Loxam-rødt materiel i afdelingen end nogensinde før, lover Hanne Baunsgaard.

- Vi glæder os til at tale med kunderne og høre, hvordan de ser på den kommende sæson. Her i Loxam er vi godt rustet til en travl efterårs- og vintersæson, forsikrer hun.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094