23948sdkhjf

Offshore-boom er også godt for byggebranchen

Hos KT Erhvervsbyg A/S mærker man stigende aktivitet som følge af offshore-væksten i Esbjerg.
Esbjerg er centrum for olie- og gasaktiviteter i Nordsøen, og det trækker mange af branchens store spillere til byen. Tilflytterne igangsætter byggeprojekter for at gøre plads til flere medarbejdere, og det skaber et byggeboom, som kommer byggebranchen til gode

KT Erhvervsbyg er blandt de entreprenører, der kan glæde sig over at få del i de opgaver, som fremgangen i offshore-sektoren kaster af sig.

Virksomheden er for nylig valgt som totalentreprenør på et nyt byggeprojekt for DST A/S, som er førende inden for højteknologiske svejseløsninger til offshore olie- og gasindustrien. DST A/S udvider som så mange andre produktionsfaciliteterne og øger kapaciteten, således at de kan imødekomme kundernes behov og yde en større service.

- Offshore er en branche, som vi efterhånden har en del erfaring med. Der investeres i øjeblikket store summer i udviklingen af virksomheder, der beskæftiger sig med offshore, herunder olie og gas, og tingene går stærkt indenfor denne branche. Det stiller særlige krav til os som entreprenør, idet vi skal arbejde med ultrakorte deadlines, men samtidig sikre en stærk projektledelse og en effektiv byggeproces, lyder det fra Per Henriksen, KT Erhvervsbyg.

Virksomheden står aktuelt for nedbrydning og ombygning af et overdækket areal samt udvendigt kranbaneområde til DST´s nye produktionshal, der skal stå færdig den 1. december 2014.

Dong Energy, Mærsk Oil og Rambøll er nogle af de virksomheder, der har indledt byggeprojekter i Esbjerg, og tilvæksten har en positiv indflydelse på beskæftigelsesområdet. Cirka 15.000 er i dag beskæftiget med olie- gassektoren i Danmark, og Danish Offshore Academy forventer, at der skabes ca. 2000 arbejdspladser inden 2017 i offshore-virksomhederne. Hertil kommer afledte effekter i andre brancher, herunder altså byggebranchen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094