23948sdkhjf

Vinderteam fundet til ny multihal ved Fredericia-skole

Jensen Træ Aps, Billund/Hansen arkitekter og Alectia Rådgivende Ingeniører A/S er netop blevet udvalgt som vinder af totalentreprisekonkurrence om at opføre den nye multihal på Kirstinebjergskolen.
Fredericia Kommune udbød i slutningen af juni 2014 totalentreprisekonkurrence for en ny multihal til Kirstinebjergskolen, afdeling Havepladsvej. Udbuddet skete i omvendt licitation med en maksimal økonomisk ramme på 9,5 millioner kroner eksl. moms.

I alt har fire totalentreprisehold været inviteret til at afgive tilbud på opførelsen af multihallen. Holdet bag Jensen Træ Aps, Billund/Hansen arkitekter og Alectia Rådgivende Ingeniører A/S kunne på alle punkter leve op til bedømmelsesudvalgets kriterier om både funktionalitet, æstetik, byggeteknik og økonomi.

- Jeg ved, at de mange elever og lærere på Kirstinebjergskolen står og tripper for at få en ny spændende multihal opført på Afdeling Havepladsvej, så de kan få idrætsundervisningen og mange andre bevægelsesaktiviteter til at blomstre på skolen. Det er derfor også meget glædeligt, at det er et enigt bedømmelsesudvalg, der nu indstiller til byrådet, at de gerne ser holdet bag Jensen Træ ApS opføre multihallen, siger formand for Børne- og Uddannelsesudvalget Susanne Eilersen. Hun fortsætter:

- Jeg håber, at alle godkendelser vedrørende anlægsprojektet nu kan komme i hus, for så ser det ud til, at de unge mennesker, lærerne, pædagogerne samt foreningerne vil kunne tage en ny multihal i brug, når de kommer tilbage fra sommerferie i august 2015.

Byrådet behandler bedømmelsesudvalgets indstilling på byrådsmødet den 6. oktober 2014.

Fakta:
Kirstinebjergskolen afd. Havepladsvej fungerer som overbygningsskole for 524 elever fra 7.-9. klasse. I dette skoleår har eleverne idrætsundervisning i Fredericia Idrætscenter, idet Kirstinebjergskolen ikke råder over tilstrækkelig halkapacitet.

Hallen er en multihal. Den skal kunne anvendes til en bred vifte af aktiviteter – både inden for idræt og som et stort fællesareal, der kan anvendes til andre større aktiviteter i løbet af året af både skole og foreningsliv.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093