23948sdkhjf

Ny direktør til Aarhus-entreprenør

Cj Group Aarhus A/S har ansat Knud-Erik Kjær, der ser frem til at styrke firmaets position – ikke mindst inden for erhvervsbyggeri.
Mange års erfaring i byggebranchen har nu taget plads i direktørstolen hos entreprenørfirmaet Cj Group Aarhus.

56-årige har senest i 10 år været direktør og medindehaver af entreprenørfirmaet Base Erhverv A/S i Horsens – en post, han valgte at fratræde for knap et år siden. CV’et tæller desuden stillinger som projektleder hos Højgaard & Schultz A/S og Hoffmann & Sønner A/S.

Cj Group Aarhus er en del af Cj Group A/S og har base i Mejlby lidt nordvest for Aarhus. Herfra dækker man det meste af Jylland; rundt regnet fra Limfjorden til Fredericia. Selskabet – der beskæftiger knap 35 ansatte – udfører alt i hoved- og totalentrepriser, og lægger altid stor vægt på at skabe stærke relationer til lokale håndværkere ved at bruge dem som underentreprenører, når det er muligt. Desuden løses mange forskellige typer af beton- og mureropgaver.

For øjeblikket er Cj Group Aarhus blandt andet i gang med ombygningen af en gammel fabrik til 96 nye ungdomsboliger i Vestergade i Aarhus samt opførelsen af det nye hospice i Brædstrup.

- I forvejen er vi stærke inden for institutionsbyggeri og almene boliger, hvor vi i øjeblikket har adskillige spændende projekter i gang. Men der er ingen tvivl om, at vi gerne vil bygge endnu mere til virksomheder – uanset om det er kontorer, lager eller produktion. Vi har ekspertisen og erfaringen til det, siger Knud-Erik Kjær.

På koncernplan beskæftiger Cj Group 140 medarbejdere fordelt på afdelinger i Aarhus, Fredericia og Padborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125