23948sdkhjf

Succes med nyt rådgiverkoncept

V2C – Value to Construction – blev stiftet i januar og starter 4. kvartal med ni faste medarbejdere og en omsætning på vej mod 10 mio. kr. Lean construction og nye samarbejdsformer er nøgleord.
Med ambitionen om at tilbyde innovativ rådgivning til byggebranchen stiftede Peer Kisbye og Lars Blaaberg virksomheden V2C tilbage i januar, og interessen for firmaets koncepter er overvældende.

- Efter de første ni måneder er vi tæt på vores tre-års-mål, aktivitetsniveauet øges måned for måned, og vi forventer at runde en omsætning på omkring ti millioner inden årsskiftet, fortæller direktør og partner Peer Kisbye.

Blandt kunderne er Brd. A&O Johansen, der har benyttet V2C som bygherrerådgiver på byggeriet af virksomhedens nye fuldautomatiske højlager til 190 mio. kr. i Albertslund samt DTU, hvor V2C var med på sidelinjen under projekteringen af DTU Biosustain.

En del af bygherrens egen organisation
V2C fungerer som juridisk og økonomisk uafhængige rådgivere, der sætter fokus på sammenhængen mellem projektets kvalitet, tid og økonomi og bygbarhed samt arbejdsprocesser og projektoptimering. Målet er at skabe merværdi og øget kvalitet for bygherrens bygge- og anlægsprojekter.

- Som en del af dette arbejde integrerer vi totalentreprenørernes klassiske kompetencer indenfor økonomi og tidsplanlægning og sætter dem i spil som ’cost planner’ og ’time planner’, forklarer Peer Kisbye, mens Lars Blaaberg supplerer:

- I princippet fungerer vi som del af bygherrens egen organisation og tilfører bygherrens organisation de ledelsesmæssige og faglige kompetencer, som er nødvendige for at sikre et projekts gennemførelse. Derfor er det også naturligt at bygherren kan indkøbe de nødvendige kompetencer efter behov på timebasis.

Opgør med forældede strukturer
Konceptet hedder ”Client Construction” og kombinerer mange års erfaring fra ledende poster i den danske byggebranche med viden om blandt andet lean construction, nye samarbejdsformer og samspillet mellem nye materialer, levetider og effektivt byggeri.

Ifølge Peer Kisbye og Lars Blaaberg er konceptet i vidt omfang et opgør med forældede og fordyrende strukturer i byggeriet, og succesen har medført, at kunderne nu begynder at komme af sig selv.

- Sideløbende med det opsøgende salgsarbejde oplever vi nu, at kunderne ringer og bestiller os til opgaverne, ligesom vi har flere eksempler på hasteopgaver, hvor bygherrer med store byggeprojekter i projekteringsfasen har hasteindkaldt os for at prissætte, vurdere bygbarhed eller at komme med optimeringsforslag til deres byggerier, fortæller Peer Kisbye.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109