23948sdkhjf

Rejsegilde i Rødkærparken

Boligselskabet Sct. Jørgen holdt torsdag rejsegilde for et nyt kvarterhus og en omfattende renovering af selskabets afdeling ved Østerled og Østervang i Rødkærsbro, som nu hedder Rødkærparken.
Torsdag knejsede flaget og tre grønne kranse over det kommende nye kvarterhus ved Østerled i Rødkærsbro. Et symbol på, at såvel den gennemgribende ombygning og renovering af Boligselskabet Sct. Jørgens afdeling Rødkærparken - det tidligere Østerled/Østervang - som opførelsen af det nye kvarterhus nu er så langt fremme, at der kunne holdes rejsegilde.

- Det er en dejlig dag, hvor vi kan glæde os over, at arbejdet forløber efter planen. De første lejligheder er taget i brug efter end renovering, ligesom vi foreløbig har fået to nye lejemål med folk ”udefra”. Så alting går i den rigtige retning, sagde afdelingsformand Poul Bloksgaard i sin velkomsttale til de mange fremmødte håndværkere, teknikere og beboere.

Buus Totalbyg har den store renoveringsopgave i Rødkærsbro i hovedentreprise.

Meget vellykket resultat
Johannes Stensgaard, der er formand for Boligselskabet Sct. Jørgen, konstaterede, at de omkring 125 millioner kroner, som det samlede projekt løber op i, bliver givet godt ud.

- Et så stort og omfattende byggeprojekt, som der her er tale om, lader sig ikke gennemføre uden et grundigt forarbejde. Beboerne, herunder også børn og unge, har lagt mange timer og mange kræfter i denne proces, og det vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke jer for, sagde Johannes Stensgaard, der samtidig fremhævede det nye kvarterhus som en væsentlig og nyskabende del af projektet.

Læs mere: Boligselskab og hovedentreprenør satser på frivillighed

- Som en anden nyskabelse er der indgået en aftale med håndværksfirmaerne om, at de i samarbejde med Mercantec og Viborg Kommune opretter et antal lære- og praktikpladser samt anden form for beskæftigelse af unge fra området. Det er vi også kommet langt med, og det vil jeg gerne takke alle involverede for. Sidst, men absolut ikke mindst skal der lyde en stor tak til håndværkerne for det fine arbejde, som I leverer, sagde Johannes Stensgaard, inden han og de mange fremmødte udbragte et trefoldigt leve for byggeriet, håndværkerne og det gode håndværk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094