23948sdkhjf

Nye badeværelser på gammel brandstation

Når byggeriet på 8.000 m² på den gamle brandstationsgrund i Herning står klar i januar 2015, er der tale om et projekt med blik for helheden – fra rollen i området til badeværelserne udført af Erik Mølgaard VVS i Herning.
I Herning er byggekoncernen KPC i færd med at omdanne den hidtidige brandstationsgrund til ejerlejligheder og almene ungdomsboliger med hver sin indgang samt administration for boligorganisationen FællesBo.

Transformationen af visioner til det konkrete projekt er lagt i hænderne på Årstiderne Arkitekter. Udover FællesBos administration rummer projektet 36 almene ungdomsboliger og 26 ejerlejligheder på mellem 100-175 m². Det nye byggeri bliver opført i fem etager, og hjørnegrunden gør det muligt at adskille ungdomsboligerne fra ejerlejlighederne i projektet.

Tilfreds installatør
Når byggeriet på 8.000 m² på den gamle brandstationsgrund i Herning står klar i januar 2015, får alle nye beboere fornøjelsen af smukt og funktionelt badeværelses-udstyr, som blandt andet er udstyret med komplette løsninger inden for linjeafløb og brusevægge i glas fra Unidrain.

Monteringen af afløb og brusevægge er gået hurtigt og let for installatørerne. Ved monteringen støber mureren konstruktionen fra Unidrain fast ned i gulvet, og derefter monteres brusevæggen, hvilket skaber en fuldstændig vådrumssikker inddækning af hele brusenichen.

Arbejdet med at lave de flotte badeværelser i byggeprojektet udføres af det lokale Erik Mølgaard VVS, og her er man glade for løsningerne:

- Det er altid en fornøjelse at arbejde med Unidrains produkter. Løsningerne bliver tætte overalt, og arkitekterne har tænkt på selv den mindste detalje. Jeg har masser af positiv erfaring med Unidrains afløb, og min erfaring med GlassLine er også meget positiv allerede, fortæller Kim Knudsen, som er installatør hos Erik Mølgaard VVS i Herning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093