23948sdkhjf

KPC og Sjælsø går sammen i nyt selskab

Med etableringen af Sjælsø-KPC Projektstyring A/S går de to virksomheder målrettet efter opgaver inden for styring af byggeprojekter.
- KPC har en række attraktive projekter i pipelinen og har den finansielle styrke til at gennemføre dem. Sjælsø Management har en række dygtige medarbejdere med stor erfaring i projekt- og byggestyring.

Sådan forklarer KPC-direktør, Bo Knudsen, baggrunden for, at de to virksomheder er gået sammen om at skabe et fælles selskab.

Både KPC og Sjælsø driver i forvejen entreprisestyringsvirksomhed, ligesom begge virksomheder har projektudviklingskompetencer. Det er intentionen, at de to virksomheder løbende kan formidle relevante projekter og opgaver til det nye fælles selskab. Begge parter vil dog fortsat også gennemføre projekter i eget regi eller sammen med andre samarbejdspartnere.

- For Sjælsø Management er det en unik mulighed for at få adgang til nye spændende projekter i takt med, at vores medarbejdere færdiggør deres igangværende projekter. Det vil, udover øget indtjeningspotentiale, medvirke til, at Sjælsø Management kan fastholde de dygtige medarbejdere, som er en afgørende forudsætning for Sjælsø Managements evne til at gennemføre store komplicerede projekter i fremtiden, siger Flemming Joseph Jensen, CEO i Sjælsø Management.

Peter Ebbesen, teknisk direktør i Sjælsø Management, er udpeget til administrerende direktør for Sjælsø-KPC Projektstyring A/S og skal forestå den daglige drift sideløbende med sit job i Sjælsø Management. Peter Ebbesen er sammen med den øvrige ledergruppe i Sjælsø Management medaktionærer i det nye selskab.

Det er forventningen, at det nye selskab i løbet af to til tre år vil opnå en årlig entrepriseomsætning på 300-500 mio. kr. Den første aftale er indgået omkring et større boligprojekt i København. Detaljerne ventes offentliggjort i løbet indenfor 2-3 uger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111