23948sdkhjf

Give Stålspær leverer stål til Færøernes nationale stadion

Når Færøerne skal være vært ved kvalifikationskampene til EM i 2016, bliver det med en ny og meget større tribune end den nuværende. Det nye stadion er konstrueret med i alt 230 tons stål fra Give Stålspær.
Give Stålspær har flere gange leveret til det færøske marked og har nu fået endnu en ordre på stålkonstruktion til Færørene – denne gang til landets nationale stadium, Tórsvøllur, i Torshavn, hvor nogle af de kommende EM kvalifikationskampe skal spilles.

Give Stålspær leverer opsvejste tribunespær, der er fast i bagsiden med en benhøjde på 5,5 meter og med en spændvidde på 17,5 meter, hvoraf de ca. 14 meter er udkraget ud over tilskuerpladserne. De i alt 230 tons stål skal sætte rammen for den nye tribune, der skal løfte det nye stadion til et mere passende internationalt niveau. Fra Give Stålspær lyder det:

- Dette er endnu et spændende projekt, vi leverer til Færøerne. Vi er glade for, at vi er valgt som stålleverandør og dermed kan være med til at gavne det færøske sports- og kulturliv.

Ud over at blive brugt til events og koncerter er Torsvollur hjemmebanen for det færøske landshold. Stadionet er oprindeligt bygget i 2000, og med EM kvalifikationskampene i sigte er tiden nu inde til at udbygge og forny arealet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094