23948sdkhjf

Bogense Boligforening forbereder nyt boligbyggeri

Den fynske boligforening gør klar til anden etape af byggeriet Bag Bognæs i Bogense.
Bogense Boligforenings projekt omfatter 22-24 nye almene boliger på den tidligere materialeplads i Bogense. Boligerne vil bestå af 2-, 3- og 4-værelses lejligheder indeholdende entre, åbent køkken alrum, bad og toilet, soveværelse, lille bryggers, stue, hems og ekstra værelser til de 3 og 4-værelses lejemål.

Bebyggelsen bliver rækkehus med egen have og en lille terrasse. De øvrige grønne arealer vedligeholdes af Bogense Boligforening. Byggeriet vil blive opført, 500 meter fra strand og havn, svømmehal, bibliotek, lægehus og indkøbsmuligheder indenfor få hundrede meters afstand.

Bebyggelsen vil blive opført i kvalitetsmaterialer med fokus på beboernes velvære og trivsel og der vil derfor også blive lagt op til hyggelige gårdmiljøer hvor beboerne efter behov har mulighed for at nyde udelivet, det undersøges om en del af boligerne kan indgå som et muligt seniorbofællesskab med fokus på nærhed.

Kommunalbestyrelsen i Nordfyns kommune har sendt et lokalplanforslag, som åbner for Bogense Boligforenings byggeplaner i området, i offentlig høring.

Boligerne forventes klar til indflytning senest juni 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078