23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Building Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Fastfood-tømrer på egne ben

52-årige Jørgen Pedersen etablerer egen tømrerforretning i Biersted. Han har lavet mange McDonald’s restauranter.

Han er en gammel Biersted-dreng. Selvom hans arbejde ofte har ført ham længere væk, er han som fasttømret til byen - i opvækst, bopæl og nu også arbejde.

Han har arbejdet over hele Danmark og endda et enkelt år i Grønland. Siden han første gang samlede hammeren op som 17-årig ved Biersted Tømrer og Snedkerforretning, har den nu 52-årige Jørgen Pedersen været lønmodtager. Nu skal han stå på sine egne to ben med forretningen Jørgen Pedersen Tømrer- og Snedkerservice. Alt sammen fra hjemmeadressen i Biersted

Jørgen Pedersen er uddannet tømrer, men hans hovedopgaver har i lange perioder været koncentreret omkring snedkerarbejde.

- Jeg har lavet inventar i utallige McDonalds-restauranter, Jensens Bøfhuse og engelske pubber, fortæller Jørgen Pedersen.

Jørgens Pedersen fortæller, at han har lavet McDonalds-restauranter, så det stod ud af ørene. Her var arbejdet af en noget anderledes ”fast-food”-natur.

- Det gik så stærkt. Når man stod i den, kunne man blive helt i tvivl om, hvor man var. Man så aldrig byen, den var i, men kun restauranten. I starten var der flere detaljer og alt var arkitekttegnet. Senere kom de på samlebånd. Jeg har nok lavet omkring 20, fortæller Jørgen.

Nu arbejder Jørgen så ud fra hjemmet i Biersted men også ud fra devisen om, at arbejdet er hans visitkort.

- Mit mantra er kvalitet og sans for detaljen. Jeg er tømrer og snedker er hjertet og sætter en ære i at aflevere et godt stykke kvalitetsarbejde, hvor der er kælet for detaljen.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078