23948sdkhjf

Længe ventet spadestik til 116 boliger i Aalborg

Fredag den 24. oktober blev der taget første spadestik på Plaza i Aalborg. Projektet, der oprindeligt er tegnet af Kim Utzon Arkitekter, er i sin nuværende form udarbejdet af Kjaer & Richter.
Bygherrerne, Nørresundby Boligselskab og Calum, bød fredag velkommen, mens spadestikket blev foretaget af elever fra Aalborg Katedralskole.

Efter, at eleverne havde taget første spadestik, fik Aalborg-borgmester Thomas Kastrup Larsen i gravemaskinen æren af, at foretage den første udvendige nedbrydning.

Nedrivning afsluttes ultimo november, hvorefter det egentlige byggeri påbegyndes. Den færdige bygning forventes at stå færdig august 2016 og vil rumme mange forskellige funktioner, blandt andet kontorarealer, ungdomsboliger og lejligheder.

Opstart efter forsinkelse
Det oprindelige Plaza-projekt var tegnet af Kim Utzon Arkitekter, og havde annonceret byggestart i sommeren 2013. Det er Kjaer & Richter, der står bag det nuværende tilpassede forslag.

Bygherrer på projektet er ejendomsudvikleren Calum og Nørresundby Boligselskab. Det er HP Byg, der står for at opføre byggeriet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094