23948sdkhjf

Nye kundegrupper finder vej til Baushaus

Erhvervssalget i Bauhaus står ikke stille, selvom vinteren står for døren og byggerisæsonen drosler ned. Her har man nemlig stor succes med tiltrække nye kundegrupper.
Når vinterens kulde trænger sig på, går udeprojekterne ofte ned i gear. Men i Bauhaus Proff Service har man stor tilgang af erhvervskunder vinteren igennem. Det skyldes ifølge erhvervschefen, at Bauhaus henvender sig til en bredere gruppe af erhvervskunder.

- Vi tilbyder alle erhvervsdrivende nøjagtig de samme fordele – også alle dem, der ikke er i byggebranchen. I vores varehuse møder vi derfor lige nu alt fra damefrisører og hundeklippere til advokater, cafeejere, butiksdrivende og tandlæger, forklarer Jan Galle, der er erhvervschef for Bauhaus i Danmark, Norge og Island.

Et bredt sortiment uden sæson
Jan Galle peger på det brede varesortiment som en af årsagerne til, at varehuskæden også har succes med mange erhvervskunder i vintersæsonen.

- Vi har over 120.000 forskellige varenumre i nogle meget brede produktkategorier, og det tiltaler mange af vores erhvervskunder. De fleste har jo brug for ting som rengøringsmidler, maling, reoler, sparepærer og plastkasser – uanset vejret. Og vinteren igennem sælger vi sæsonvarer såsom sneskovle, vejsalt, dørmåtter og julebelysning til erhvervskunderne, fortæller Jan Galle.

Offentlige kunder strømmer til
Alle erhvervskunder har adgang til en portal, hvor de kan finde kundedata og søge i tilbud, ordrer, og fakturaer. Det er især noget, som får de offentlige kunder til at strømme til.

- Skoler, institutioner og boligselskaber kan jo bruge rigtig mange af vores varer i den daglige drift og vedligehold. Men ofte er det forskellige mennesker, der handler fra gang til gang, og så er det nemt, at det hele er samlet ét sted online. Desuden kan vi tilbyde EAN-fakturering, hvilket gør os ideel for mange offentlige kunder, forklarer Jan Galle.

Bauhaus erhvervsservice har fået navnet Bauhaus Proff Service og den tilbydes til momsregistrerede kunder i alle kædens varehuse landet over.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094