23948sdkhjf

DS Elcobyg hædret for perspektivrigt partnerskab

Vestforsynings partnerskabspris ved CSR Awards 2014 gik til DS Elcobyg og Game for at omdanne rester fra betonproduktion til gadeidrætsudstyr.
Beton er robust og holder i rigtig mange år, men det gør affald fra betonproduktion desværre også. Derfor fik Hobro-virksomheden DS Elcobyg idéen til at genanvende rester fra produktion til gadeidrætsudstyr, som på den måde kan fremstilles langt under normal kostpris.

Udstyret, der spænder fra skaterbaner til parkour-stativer og bordtennis, er opstillet ni steder over hele landet i samråd med nonprofit-organisationen Game, som har et netværk af unge, frivillige ”Playmakers”, der hjælper børn og unge i socialt udsatte boligområder med at få en aktiv fritid.

Og netop dette samarbejde mellem en virksomhed og en NGO var grunden til, at DS Elcobyg og Game vandt CSR Partnership Prize, som blev uddelt under konferencen CSR Awards i Holstebro.

Fyrer op under gadeidrætten og skruer ned for CO2
Prisen er sponsoreret af det lokale forsyningsselskab Vestforsyning og blev overrakt ved et stort awardshow af adm. direktør Anne Grete Holmsgaard, Biorefining Alliance, som har siddet med i den eksterne jury, der skulle vurdere de nominerede.

- Vestforsyning ønskede at give CSR Partnership Prize til et partnerskab inden for temaerne klima/miljø, fremme af bioenergi, bæredygtig produktion eller velfærd. DS Elcobygs bæredygtige håndtering af betonaffald og samarbejdet med Game, som spreder glæde og inddrager børn og unge, er lige præcis det, vi gerne vil fremhæve som en god rollemodel for andre partnerskaber. Vi håber, at partnerskabsprisen vil inspirere andre til at følge det gode eksempel, siger Anne Grete Holmsgaard.

Game-direktør Simon Prahm er glad for prisen, der kan åbne døre for flere projekter.

- Med projektet her tager vi to af de mest udskældte ting i udsatte boligområder – de unge og beton – og lægger en ny, positiv historie om gadeidræt, fællesskab og rollemodeller ud. Vi er meget stolte af at være en del af et projekt, der fyrer op under gadeidrætten og samtidig skruer ned for CO2, siger Simon Prahm.

CSR Partnership Prize består af et diplom – og ellers først og fremmest æren. Sidste års partnerskabspris gik til discountkæden Rema 1000 for samarbejdet med foreningen ”Stop spild af mad”.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081