23948sdkhjf

Årets XL-Byg Proffcenter 2014 kåret

XL-Byg Silkeborg er blevet kåret som Årets XL-Byg Proffcenter blandt kædens 113 forretninger.
Årets XL-Byg Proffcenter kåres blandt andet på baggrund af resultatet af en landsdækkende kundetilfredshedsmåling. I målingen indgår kundernes oplevelse af XL-Byg forretningernes salgs- og servicekultur samt indkøbsmiljø som vigtige parametre.

- Kravene til grossistleddet i byggevarebranchen skærpes i disse år markant. De professionelle kunder ændrer adfærd og flytter i stigende grad deres handel over på internettet og benytter også stadig oftere mobile enheder til at betjene sig selv. Det er derfor nødvendigt at holde en meget høj service- og rådgivningsstandard i de fysiske forretninger for derigennem at give de professionelle kunder en ekstraordinær service, så de får lyst til at komme igen. XL-Byg Silkeborg har opnået flotte resultater indenfor alle de kriterier, som vi måler på og viser dermed, at forretningen går forrest i dette arbejde. Derfor vinder XL-Byg Silkeborg den fornemme titel, udtaler marketingchef Alice Monberg, XL-Byg.

Udover et gavekort på 10.000 kroner modtog forretningen også en montre med en gylden murerske, som i det kommende år vil pryde forretningen som et synligt bevist på den ærefulde titel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094