23948sdkhjf

Wicotec Kirkebjerg og Danjord danner fælles front

To af Jyllands største fjernvarmeentreprenører går sammen i nyt konsortium.
Wicotec Kirkebjerg og Danjord ønsker at koble og udnytte virksomhedernes kompetencer og sammen etablere sig som en kompetent og professionel samarbejdspartner vest for Storebælt.

- Vi har begge mange års erfaring i at planlægge og gennemføre store fjernvarmeprojekter: Fra projektering til aflevering og idriftsættelse. Konsortiet kan derfor løse alle former for opgaver. Alt fra etablering af forsyning på kraftværket og helt frem til installationen hos forbrugeren. Vi udfører både etablering af nye fjernvarmesystemer og renovering af eksisterende, siger Henrik Frandsen, direktør for Wicotec Kirkebjerg.

Lange samarbejdsrelationer
Med en væsentlig grad af egenproduktion kan konsortiets projektorganisation planlægge og styre projekterne meget præcist gennem alle faser. På den måde sikres produktets endelige kvalitet, og der bliver mindst mulige gener for omgivelserne og ikke mindst for forbrugerne.

- For os har det stor betydning at opbygge gode og velfungerende relationer til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi ønsker at etablere langvarige samarbejdsrelationer med både kunder og rådgivere og hjælpe dem med at løse de udfordringer de står med, siger den administrerende direktør.

Fokus på rammeaftaler
Wicotec Kirkebjerg og Danjord har begge adskillige igangværende rammeaftaler. Det er også planen at vinde rammeaftaler i konsortiet.

- Rammeaftaler giver optimal mulighed for en langsigtet planlægning med gennemtænkte og fremtidssikrede løsninger i et nært, åbent og tillidsfuldt samarbejde med kunden, siger Stef Heykoop.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095