23948sdkhjf

Årets XL-Byg Byggecenter 2014 kåret

XL-Byg Bording Tømmerhandel er blevet kåret som Årets XL-Byg Byggecenter blandt kædens 113 forretninger.
Årets XL-Byg Byggecenter kåres blandt andet på baggrund af resultatet af en landsdækkende kundetilfredshedsmåling. I målingen indgår kundernes oplevelse af XL-Byg forretningernes salgs- og servicekultur samt indkøbsmiljø som vigtige parametre.

- Kravene til såvel detailhandlen som grossistleddet i byggevarebranchen skærpes i disse år markant. Kunderne ændrer adfærd og flytter i stigende grad deres handel over på internettet. Det er derfor nødvendigt at holde en meget høj servicestandard i de fysiske forretninger for derigennem at sikre kunderne en ekstraordinær købsoplevelse, så de får lyst til at komme igen, udtaler marketingchef Alice Monberg, XL-Byg.

- Samtidig skal vi øge vores tilstedeværelse på internettet, både via en effektiv webshop med et bredt varesortiment og på de sociale medier, hvor vi går i mere direkte dialog med kunderne. XL-Byg Bording Tømmerhandel har på alle områder scoret høje points i kundetilfredshedsmålingen og dermed vist, at forretningen går forrest i dette arbejde, fortsætter hun.

Direktør Lars Lausten fra XL-Byg Bording Tømmerhandel udtrykker stor stolthed og glæde over, at forretningen vandt titlen som Årets Byggecenter. Han udtalter samtidig, at det især er forretningens mange dygtige og dedikerede medarbejderes præstation i hverdagen, som har gjort det muligt at vinde.

Udover et gavekort på 10.000 kr. modtog forretningen også en montre med en gylden hammer, som i det kommende år vil pryde forretningen som et synligt bevist på den ærefulde titel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11