23948sdkhjf

Stigende interesse for at bo i Fredericias kanalby

Siden MT Højgaard indledte gravearbejdet på den første kanal i FredericiaC, har borgeres og virksomheders interesse for at blive en del af den nye bydel været støt stigende.
Der er livlig aktivitet i FredericiaC-området, hvor MT Højgaard siden juli har arbejdet med de første kanalopgaver, en entreprisen som entreprenøren vandt i forsommeren.

Ud over at grave den nordlige kanal langs Oldenborggade, samt 65 meter af den sydgående kanal, skal MT Højgaard etablere en vejbro og to-tre gangbroer over kanalen, samt udføre jordarbejde, som vil hæve terrænet øst for Gl. Havn med gennemsnitligt en meter.

Interessen for at købe en bolig i FredericiaC er vokset markant siden kanalarbejdet gik i gang i sommers. Pt. har mere end 200 skrevet sig på boliglisten for interesserede boligkøbere, der blev lanceret i foråret, og 5-10 kommer til hver uge.

Matcher bygherrer og erhvervsdrivende
Muligheden for at kunne drive forretning med udsigt og direkte adgang til den første kanal i FredericiaC ser også ud til at appellere til flere og flere virksomheder, butikker og restauratører i Trekantområdet. I øjeblikket modtager FredericiaC jævnligt henvendelser fra erhvervsdrivende, som gerne vil vide mere om mulighederne for at lokalisere sig i den nye kanalby på 2-3 års sigte.

For at imødekomme den stigende interesse er der oprettet en liste på FredericiaCs hjemmeside, hvor erhvervsdrivende kan skrive sig op med sine ønsker.

- Når vi har valgt at oprette en erhvervsliste, så tjener det to formål: For det første kan vi dokumentere interessen over for de potentielle investorer og developere, som FredericiaC er i dialog med. For det andet kan vi bruge listen til at sætte erhvervsdrivende i forbindelse med potentielle bygherrer, som kan være med til at realisere deres ønsker og behov i FredericiaC, siger Tim E. Andersen, projektdirektør i FredericiaC.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095