23948sdkhjf

Skala Arkitekter åbner afdeling i København

Efter flere år med stigende aktiviteter på Sjælland har det østjyske arkitektfirma taget skridtet og etableret kontor i København med tidligere Schmidt Hammer Lassen-COO som leder.
Med afsæt i Horsens har Skala Arkitekter i mange år løst opgaver på Sjælland; primært inden for kontor, butik og erhvervsprojekter.

De seneste år er aktiviteten steget væsentligt og opgaverne ekspanderet til også at omfatte opgaver inden for undervisning, boligbyggeri og renovering. Den positive udvikling får nu Skala til at udvide mod øst.

- Vi får flere og flere opgaver på Sjælland, og senest har vi indgået i en række rammeudbud, som sikrer, at Skala også fremadrettet har en tilstedeværelse øst for Storebælt. Så efterhånden har vi fået opbygget et så stort referencegrundlag, at en udvidelse med et kontor i København er det naturlige skridt, fortæller administrerende direktør Kurt Ankjær.

Han påpeger, at markedet for byggerier inden for Skalas hovedfokusområder – boligbyggeri, skoler og institutioner – ligeledes er stigende i København.

- Fordi Skala Arkitekter er i vækst, er det helt naturligt, at vi etablerer et kontor dér, hvor markedet også vækster, siger Kurt Ankjær.

Markant profil bliver ny partner
Tiden er ikke den eneste faktor, som har spillet ind i beslutningen om en udvidelse. Det har også været afgørende at finde den rigtige profil til at lede det nye kontor. Valget er faldet på Oliver Grundahl, der har en baggrund som blandt andet kreativ direktør og partner i TNT. Han har senest fungeret som COO og associeret partner i ‎Schmidt Hammer Lassen.

- Da vi fik mulighed for at tilknytte Oliver som leder af CPH-kontoret, var der ikke længere nogen tvivl. Vi er helt sikre på, at vi med ham ved roret har fået den stærke ressource og dygtige partner, som kan løfte opgaven at etablere et bæredygtigt og kreativt kontor i København, siger Kurt Ankjær.

Og for Oliver Grundahl selv, er opgaven med at skabe Skala CPH en positiv udfordring, han ser meget frem til.
- Jeg kender Skala rigtig godt fra tidligere samarbejder, og det bliver spændene at sætte et stærkt hold i København, som kan bidrage til virksomhedens vækst. Skala har det helt rigtige drive og en god energi, som jeg glæder mig til at være en del af, siger han.

Det nye kontor kommer til at ligge i Adelgade 17 i det indre København.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125