23948sdkhjf

Domicil bliver et arbejdende showroom

Kjæhr & Trillingsgaard er totalentreprenør på pumpe- og pladevarmevekslerproducenten Sondex nye domicil i Kolding, hvor første spadestik netop er taget.
Det skriver licitationen.dk.

Byggeriet på Sondex’ nye 2.300 kvadratmeter store domicil på Marsvej i Kolding er gået i gang. Forarbejdet er sket i nær dialog mellem totalentreprenøren, Kjæhr & Trillingsgaard, og bygherren, hvis produkter indgår i byggeriet:

- Projektet er grundigt gennemtænkt og planlagt via et tæt samarbejde med Sondex gennem flere år for at få klarlagt det præcise behov. Vi har høje ambitioner hos begge parter, og det nye domicil kommer til at skabe de bedst mulige rammer for medarbejdertrivsel og effektive arbejdsgange, siger administrerende direktør Christian Trillingsgaard fra Kjæhr & Trillingsgaard, i en pressemeddelelse ifølge licitationen.dk.

Brugen af Sondex’ egne produkter i projektet betyder også, at det nye domicil med Aage Søndergaard, administrerende direktør og grundlægger af Sondex, egne ord bliver et ‘arbejdende showroom’ for firmaets produkter til energioptimering af bygninger.

Byggeriet har en entreprisesum på cirka 23 millioner kroner og skal efter planen afleveres den 1. juni 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078