23948sdkhjf

Glostrup Park Hotel tager hul på anden etape

Byggeriet af et nyt møde- og konferencecenter er netop afsluttet. Indvielsen er samtidig startskuddet til byggeriet af en ny treetagers fløj på 3.600 m².
Med Dissing+Weitling, HaCaFrø og Einar Kornerup som henholdsvis arkitekt, ingeniør og entreprenør har Glostrup Park Hotel nu afsluttet byggeriet af et nyt møde- og konferencecenter.

- Vi er overbeviste om, at rigtig mange vil komme igen, når de først har oplevet vores faciliteter, og lige nu gør vi alt, hvad vi kan for at øge kendskabet til vores nye lokaler, siger konferencekoordinator Ulla Bastholm.

De 2.800 kvadratmeter udgør den første af to etaper til en samlet investering på over 175 mio. kr. Samtidig med åbningen af det nye møde- og konferencecenter tager hotellet hul på opførelsen af en ny treetagers fløj på i alt 3.600 kvadratmeter med 54 nye, store værelser samt etableringen af flere mødelokaler i stueetagen.

Der er i alt 14 nye mødelokaler i det nye byggeri, og det største har plads til 80 personer, men den kommende etape 2 kommer til at rumme et konferencelokale med plads til 300 personer. Panoramarestauranten i det nye møde- og konferencecenter kan rumme op til 300 gæster, og derudover er der indrettet en ny reception og en stor foyer. Design Solutions i Ringkøbing har været indretningsarkitekt på opgaven.

Etape 2 forventes at stå færdig i slutningen af 2015. Hotellets restaurant La Cocotte vil samtidig blive renoveret og nyindrettet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095