23948sdkhjf

Uggerly får sommerlands drøm til at gå i opfyldelse

Snart går Uggerly Installations medarbejdere i gang med VVS- og bilk-entrepriserne på det nye hotel, Fårup Sommerlands bygger inden i selve parken.
Gravemaskinerne er allerede startet på byggeriet af Fårup Sommerlands nye hotel. Da projektet blev annonceret i oktober blev det fra Fårup Sommerlands side betegnet som intet mindre end en drøm der går i opfyldelse.

Læs også: Fårup Sommerland bygger hotel

Snart skal de første medarbejdere fra Uggerly Installation så i sving på byggepladsen og hjælpe sommerlandet med at opfylde drømmen. Det oplyser installationsvirksomheden på sin hjemmeside.

Uggerly Installation skal stå for VVS og blik-entrepriserne på projektet, der skal stå klar til sæsonen 2016.

Fire-stjernet hotel til 45 millioner
Det nye hotel kommer til at ligge som en integreret del af parken, så gæsterne på hotellet kommer til at bo inde i parken og får udsigt over søen samt forlystelserne Orkanen og Falken fra værelserne.

Hotellet bliver fire-stjernet efter den internationale skala, og at der bliver tale om en investering i omegnen af 45 millioner kroner. Der bliver 51 værelser, og hotellet bliver indrettet i et rigtigt skov-tema med børne- og familievenligt indretning.

Entreprenør på byggeriet af det nye hotel er det Aalborg-baserede byggefirma TL Byg.

Læs også: Familiefirma i vækst fejrer sig selv
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094