23948sdkhjf

Stor teknikentreprise til Kjellerup VVS

Det midtjyske VVS-firma står for VVS og ventilation på 63 nye boliger i Gl. Egå ved Aarhus, Boligforeningen af 10. marts 1943 første nybyggeri i 12 år.
Kjellerup VVS har indgået aftale med JCN Bolig om VVS- og ventilationsarbejderne på 63 nye boliger, som JCN opfører for Boligforeningen af 10. marts 1943.

- Vi har opstart primo 2015. Bemandingen tæller mellem en og to montører på VVS-delen samt en til to montører på ventilation, fortæller Claus Egholm, indehaver af Kjellerup VVS, til Building Supply.

Lever op til 2020-kravene
Projektet består af 40 rækkehuse i ét plan og 23 rækkehuse i to plan i Gl. Egå ved Aarhus.

På den tekniske side opfylder bebyggelsen med valg af isolering, klimaskærm og øvrige tekniske løsninger kravene for bygningsklasse 2020. Ligeledes har projektet ventilationsanlæg i de enkelte boliger med regulering af luftskifte for et godt termisk indeklima.

JCN Bolig A/S blev udpeget som totalentreprenør på projektet tilbage i juni 2014 sammen med P+P Arkitekter, Lumo Arkitekter, Ingeniørfirmaet Viggo Madsen og ByMunch Landskabsarkitekter.

Læs også: JCN Bolig vinder projekt til 91 millioner

Kjellerup VVS arbejder også samme med JCN på 128 ungdomsboliger, somentreprenørfirmaet bygger for Østjysk Bolig i Aarhus. Her står Kjellerup VVS med VVS-entreprisen.

Læs også: Kjellerup VVS indgår aftale på stort boligbyggeri
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125