23948sdkhjf

Aarhus udbyder 22.000 m² nybyggeri i Gellerup

Nyt kontorhus til 900 medarbejdere skal opføres som OPS.
Som et væsentligt element i realiseringen af Helhedsplanen for Gellerupparken og Toveshøj udbyder Aarhus Kommune en OPS-kontrakt om opførelse og drift af kommunale arbejdspladser og udadvendte og/eller kommercielle funktioner i Gellerup Nord.

Det forventes, at byggeriet vil omfatte i alt ca. 22 000 m² med 900 kommunale arbejdspladser til hovedsageligt Magistraten for Teknik og Miljø samt Magistraten for Sociale Forhold og Beskæftigelse. Herudover forventes det lokale politi at blive en del af de nye kontorarealer og samtidig skal bygningen også skal indeholde 2.000-3.000 m² ”udadvendte og/eller kommercielle aktiviteter”.

Opgaven udbydes som ét samlet udbud bestående af:
1) Design, projektering samt opførelse/anlæg af byggeriet med tilhørende parkerings- og ude-/friarealer.

2) Varetagelse af bygningsdrift og vedligeholdelse, drift og vedligehold af ude-/friarealer samt levering af serviceydelser i tilknytning hertil, herunder forventeligt bl.a. rengøring og kantinedrift i en driftsperiode på 15 år fra ibrugtagning og med mulighed for forlængelse i yderligere 5 år.

- Der tilsigtes herved at optimere projektets totaløkonomi gennem sammentænkning mellem projektering, opførelse/anlæg, vedligeholdelse, bygningsdrift og serviceydelser, skriver Aarhus Kommune i udbudsbekendtgørelsen.

3-5 aktører prækvalificeres, og fristen for ansøgning er den 22. december 2014.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093