23948sdkhjf

Ny bestyrelse i Dansk Beton

Med Jesper Knudsen fra Unicon i spidsen retter en ny bestyrelse blikket fremad mod forårets store konference om bæredygtigt beton.
Dansk Betons bestyrelse er nu blevet fuldtallig, idet der valgt tre nye medlemmer, nemlig Claus Bering, CRH Concrete A/S, Preben Rosenkilde, A/S Ikast Betonvarefabrik og Henrik Johannesen, A/S Midtjydsk Betonvare og Elementfabrik.

Bestyrelsen har herefter konstitueret sig med Jesper Knudsen, Unicon, som formand og Claus Bering, CRH Concrete, som næstformand.

- Efter den tidligere formand Steen Myginds alt for tidlige død er det den nye bestyrelses opgave at fortsætte det vigtige arbejde, der allerede er sat i gang. Udover de igangværende aktiviteter med at sætte fokus på totaløkonomi i forbindelse med større renoveringsprojekter samt synliggørelse af branchen på de sociale medier, ser jeg særligt frem til vores Bæredygtig Beton Konference, som er den fjerde i rækken, siger den nye formand Jesper Knudsen.

Den fjerde Bæredygtig Beton Konference afholdes den 10. marts på Tivoli Hotel og Congres Center i København. På konferencen vil de fire store betonpriser, Bæredygtig Beton Prisen, Betonelement-Prisen, In-Situ Prisen og Betonprisen også blive uddelt.

- Vi har for alvor fået slået begrebet bæredygtigt beton fast i folks bevidsthed. Og vi skal være med til at sikre, at vores kunder, arkitekter og ingeniører holder fokus på beton som en del af fremtidens byggeri. Vi skal være med til at formidle inspiration og nytænkning og ikke mindst udvikling og samarbejde omkring bæredygtigt byggeri med beton, siger Jesper Knudsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14