23948sdkhjf

Jyske Aas-projekt klar til sommer

Aktører går i gang efter nytår - arbejde begynder til foråret
Indtil jul foregår der nogle indledende arbejder. Efter nytår forventes aktørerne at gå i gang. Når entreprenørerne er udpeget, tager de fat i løbet af foråret 2015, og så forventer og håber man, at hele projektet er færdigt til sommer.

Sådan lød den tidsplan for projekt Jyske Aas, som deltagerne fik præsenteret på det store møde på Jyske Aas Vandrehjem og Kulturhus i Flauenskjold. Der var propfyldt i den store sal, og de mange deltagere var meget interesserede i at høre noget om projektet, som står lige for at skulle starte.

Blandt oplægsholderne var repræsentanter for totalrådgiverne CUBO Arkitekterne, Schønherr, Bysted og Niras, som fremlagde deres planer og visioner og de mere konkrete planer for især den midterste stjerneplads ved motorvejen.

Direktør for Visit Nordjylland, Lars Enevold Pedersen, var også på banen med et indlæg om Jyske Aas i sammenhæng med turismen i hele regionen. Han havde mange gode råd til projektets bagmænd.

- For folk i Aalborg er der ikke længere til Jyske Aas end til Rold Skov. Så hvorfor skulle dette projekt ikke kunne tiltrække lige så mange mennesker, som der er aalborgensiske turister i Rold og omegn? Det gælder om at have en fælles markedsføring, gode målsætninger og en klar profil, sagde han på mødet, hvor der også var en hel del spørgsmål.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094