23948sdkhjf

Hustømrerne vinder to projekter i Aalborg

Hustømrernes Aalborg-afdeling er inde i en positiv udvikling, og det sikrer lokale arbejdspladser.
En pæn tilgang af ordrer har de seneste år bidraget til et højt aktivitetsniveau hos Hustømrerne i Aalborg, hvor håndværkerne for øjeblikket er beskæftiget på flere større byggeprojekter, herunder renoveringsopgaver på Institut for Energiteknik ved Aalborg Universitet og Boligforeningen Himmerlands afdeling i Magisterparken, ligeledes i Aalborg.

Yderligere to store opgaver har nu fundet vej til firmaets ordrebogen. Til januar tager Hustømrerne hul på bygningsentreprisen på Himmerland Boligforenings renovering af 79 gårdhuse på Blåkildevej i Aalborg Øst, og næste sommer indledes tømrer-/snedkerentreprisen på Aalborg Universitets nye Institut for Byggeri og Anlæg.

- Vi har faktisk oplevet en positiv udvikling under krisen og er blevet flere medarbejdere. Det er to store opgaver, og det er med til at sikre lokale arbejdspladser, siger afdelingschef Morten Sort Mouritsen til Building Supply.

Han har været ansat i virksomheden i fem år, heraf to år som afdelingschef, og beskæftiger i dag seks byggeledere og 50 håndværkere. De nye opgaver betyder, at Hustømrerne Aalborg allerede kort ind i det nye år skal ansætte flere håndværkere.

Morten Sort Mouritsen ser positivt på mulighederne i de kommende år, hvor prognosen peger på et fortsat højt aktivitetsniveau i den aalborgensiske byggebranche. På tegnebrættet er blandt andet et nyt supersygehus, en letbane og det milliardstore renoveringsprojekt Kildeparken, hvor Hustømrerne, med bygningsentreprisen på de 79 gårdhuse, allerede er involveret i første etape.

- Udover byggeopgaverne vinder vi frem på bygningsservice, hvor vi de sidste par år har gjort meget for at digitalisere processerne. Det sparer mandetimer og gør os mere konkurrencedygtige, og samtidig er vores kunder afhængige af et hurtigt fakturaflow. Det er noget, vi hele tiden udvikler på, og vi har ambitioner om at blive endnu mere professionelle på det digitale område, siger Morten Sort Mouritsen.

Hustømrerne A/S har afdelinger i Aarhus, Aabenraa og Aalborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094