23948sdkhjf

International konkurrence om Aarhus’ nye informationscenter

Åben konkurrence om at designe et nyt informationscenter til Aarhus Festuge og Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 for studerende i Skandinavien.
Informationscentret i Aarhus Festuge spiller hvert år en central rolle i formidlingen af Festugens mange aktiviteter. I ugen op til og under Festugen er det et samlingspunkt for gæster, der søger viden om Festugen og byens muligheder. Aarhus 2017 vil som Aarhus Festuge have behov for et letgenkendeligt informationscenter, der kan bruges flere steder i regionen.

Derfor udskriver Aarhus Festuge og Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 i samarbejde med Arkitektskolen Aarhus nu en åben konkurrence for alle studerende i Skandinavien, som opfordres til at komme med designforslag til det nye informationscenter.

- At medvirke til en international arkitektkonkurrence ser jeg som en positiv videreudvikling af Festugens 1:1-arkitekturfestival. Det lader til, at vi har fået sat noget i gang, som bliver ved med at udvikle sig positivt lokalt, nationalt og internationalt, udtaler Aarhus Festuges direktør, Jens Folmer Jepsen, om konkurrencen.

En åben og indbydende bygning
Det nye informationscenter skal være en åben, indbydende, midlertidig bygning, som inviterer gæster inden for og signalerer informationsspot og samlingspunkt.

Rebecca Matthews, direktør for Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 siger:

- ”Let’s Rethink” er temaet for Aarhus 2017, og derfor passer en konkurrence om at designe og gentænke et nyt informationscenter perfekt ind i den Europæiske Kulturhovedstad. At vi tilmed gennem denne konkurrence kan engagere nogle af de meget dygtige og talentfulde studerende i Skandinavien i projektet er et yderligere plus, og jeg glæder mig meget til at se de forhåbentlig mange og spændende løsningsforslag.

Der uddeles en første-, anden- og tredjepræmie i konkurrencen på henholdsvis 35.000 kroner, 10.000 kroner og 5.000 kroner.

Læs mere om kravene til informationscentrets funktioner og øvrige konkurrencevilkår på studenterkonkurrence.aarch.dk .

Deadline for deltagelse er 1. april 2015 kl. 12:00, og vinderne forventes offentliggjort 1. maj 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.136