23948sdkhjf

120 boliger på vej i slagtehus

H. Skjøde Knudsens planer om at indrette 120 ungdomsbolig i det gamle Odense Offentlige Slagtehuse rykker endnu et skridt nærmere.
Nyt liv på vej til Odense Offentlige Slagtehuse. Odense kommune sender nu en lokalplan, der baner vejen for et stort bolig-, butik- og erhvervsprojekt i bygningerne, i høring.

H. Skjøde Knudsen står bag planerne, som omfatter en ombygning af de eksisterende, bevaringsværdige bygninger til cirka 120 ungdomsboliger og eventuelt mindre erhverv, butik, kontorer og service. Hertil kommer cirka 8.000 m² nyt byggeri til dagligvarebutik, boliger, kontorer, mindre erhverv og offentlig og privat service.

Firmaet købte den historiske slagteriejendom på Rugårdsvej og Grønløkkevej i august i år.

Projektet gennemføres trin for trin
Ifølge H. Skjøde Knudsen skal ejendommen udvikles i to etaper.

1. etape omfatter den gamle hovedbygning på cirka 6.500 m², der skal nænsomt renoveres. Samtidigt renoveres 1. og 2. sal af Tårnbygning mod Rugårdsvej. Den forventede projektværdi er på cirka 110 millioner kroner.

I 2. etape bliver de resterende byggemulighed, cirka 5.000 m², brugt til forventet dagligvareforretning med enten kontorer eller boliger på 1., 2. og 3. sal. Den samlede projektværdi for 2. etape udgør anslået 80 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11