23948sdkhjf

DI-Teknik viser vejen på Hvidovre Hospital

Totalentreprisen på levering og etablering af det nye nødstrømsanlæg til Hvidovre Hospital blev lagt i hænderne på DI-Teknik.
Et projektforslag med en overordnet beskrivelse af de krav, nødstrømsanlægget skulle leve op til. Det hvad der forelå, da DI-Teknik fik totalentreprisen på Hvidovre Hospitals nye nødstrømsanlæg.

- Vi har beregnet, projekteret, dimensioneret og tegnet hele anlægget, både den el-tekniske del af opgaven, men også alle de øvrige elementer i projektet, herunder tørkøleranlægget i terrænhøjde og hele den arkitektoniske løsning i kælderen med dieseloliedagtank og eksplosionssikring af rummene, siger John Huusfelt, leder af højspændingsafdelingen hos DI-Teknik.

John Huusfelt understreger, at man hos DI-Teknik ser et interessant marked for denne type nødstrømsanlæg.

Tilpasset hospitalsudvidelse
DI-Teknik fik totalentreprisen på levering og etablering af det nye nødstrømsanlæg efter et udbud, hvor fem firmaer bød ind på opgaven.

- Vores krav til nødstrømsanlægget var, at det
Nødstrømsanlæg på Hvidovre Hospital
- DI-Teknik har haft totalentreprisen på levering af 10 kV nødstrømsanlæg på Hvidovre Hospital
- Der er leveret fem dieselgeneratorer på hver 1.700 kVA
- Samlet ydelse: 5,6 MVA
- Reaktionstid for indkobling: 15 sekunder
- Etablering af 10 kV koblingsstation
- Der er indgået en serviceaftale mellem Hvidovre Hospital og DI-Teknik
skulle kunne levere strøm til hele hospitalet, inklusive den planlagte udvidelse af hospitalet på 45.000 kvadratmeter. Derudover skulle anlægget være fuldautomatiseret, driftssikkert og i stand til at koble ind på højst 15 sekunder. Det anlæg har vi fået nu med løsningen fra DI-Teknik, siger Søren Fritzel, seniorkonsulent og maskinmester, fra drifts- og teknikafdelingen på Hvidovre Hospital.

Den nye centrale højspændingsløsning betyder, at hospitalet ikke længere behøver at operere med prioritering og opdeling af hospitalets elforsyning i normal- og nødforsyning med henblik på strømsvigt. Med det nye anlæg kan hele hospitalets drift fortsætte uforstyrret, selv om den eksterne el-forsyning bliver afbrudt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094