23948sdkhjf

GK sikrer indeklimaet på 13.000 m² SOSU-skole

Byggeriet af Aarhus Social- og Sundhedsskoles nye 13.000 m² bygninger bliver gennemført med indeklimakoncernen GK i spidsen for ventilationen.
GK skal være med til at skabe nye rammer for SOSU-skole i Aarhus med temaet - mennesker i centrum. Det oplyser GK på sin hjemmeside.

Aarhus Social- og Sundhedsskole bliver opført af et team med C.C. Contractor, Cubo Arkitekter, Møller & Grønborg og Niras. GK har indfået aftale med C.C. Contractor om ventilation på byggeriet.

Læs også: Vinder udpeget til 13.000 m² SOSU-skole

GK laver ventilation til cirka 90.000m3/h på projektet, som fordeler sig på undervisning, fællesrum, kantine, køkken og sportshal. Alle anlæg bliver forsynet med VAV (Variable Air Volume), som reducerer luftmængden og dermed energiforbruget for den samme komfort.

Indeklimakoncernens arbejde med projektering er godt igang.

Del af Aarhus' nye sundhedscampus
Aarhus Social- og Sundhedsskoles nye bygninger på Hedeager bliver en skole, der både inde og ude understøtter nærhed og relationer mellem mennesker.

Opbygningen af selve skolen giver mulighed for varieret brug, hvor der både kan foregå fysisk og støjende aktivitet og samtidig være rum til ro og koncentration. Uddannelsernes indhold bliver også tydeligt afspejlet i faciliteterne, blandt andet med en fuldt funktionel plejebolig.

Placeringen af de nye bygninger gør også SOSU-skolen til en oplagt samarbejdspartner for den nærmeste nabo, VIA University College, foruden Aarhus Kommune og Region Midtjylland. Målet er, at området skal danne rammen om en samlet sundhedscampus i Aarhus N.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094