23948sdkhjf

En helt ny standard for døre!

Swedoor-Kilsgaard har udviklet en massiv og lydreducerende, formpresset dør, der sætter helt nye standarder for kvaliteten på formpressede døre.
Med den massive Compact-dør har Swedoor-Kilsgaard lanceret en helt ny type formpresset dør på det danske marked.

Den er ikke meget dyrere end en almindelig formpresset dør, men kvalitetsmæssigt adskiller Swedoor-Kilsgaards nye Compact-dør sig markant fra alle andre formpressede døre.

En intens produktudvikling har gjort det muligt for Swedoor-Kilsgaard at introducere en massiv, formpresset dør i en konstruktion med en massiv kerne, der er beklædt med hele fiberplader på begge sider.

Den massive konstruktion bevirker, at døren er særdeles formstabil og fremstår i en kraftig, gedigen kvalitet. Den massive konstruktion bevirker også, at døren er langt mere lydreducerende end døre med celleindlæg.

Da fladerne er én stor plade, fremtræder døren med en meget ensartet overflade. Den flotte finish fremhæves yderligere af, at døren er lakeret tre gange med kvalitetsmaling og en særlig sprøjteteknik, der gør overfladen ekstra glat. Hertil kommer, at døren er forsynet med robuste, lakerede metalhængsler.

Compact fås i såvel lige udgave som med almuebue. Den kan leveres med glas og sprosser i begge versioner, og der kan vælges mellem fire glastyper: Klart, Gotik, Facet og Frosted.

Døren leveres som standard med ubehandlet fyrkarm, lakeret hårdtræsbundstykke, låsekasse og to vendbare snap-in hængsler. Den fås i hvid standardfarve og ni populære basisfarver i, men i lighed med de øvrige dørmodeller fra Swedoor-Kilsgaard kan Compact leveres i stort set samtlige NCS og RAL-farver.


Kilde: Swedoor-Kilsgaard

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11