23948sdkhjf

Udvikler skrotter 80.000 kvadratmeter storcenter

M. Goldschmidt sadler om og vil nu i stedet opføre 110.000 kvadratmeter boliger på storcenter-grunden i Hillerød.
M. Goldschmidt Holding A/S, der ejer 88.000 kvadratmeter jord centralt i Hillerød, dropper planerne om at gennemføre Hillerød Storcenter. I stedet går selskabet efter at opføre et ambitiøst boligprojekt.

Baggrunden for beslutningen er, at der, efter ni års arbejde med centerprojektet, fortsat er lange udsigter til en politisk afklaring.

- Vi har, over for det politiske flertal i byrådet i Hillerød, præsenteret et ambitiøst boligprojekt, som bliver på cirka 110.000 kvadratmeter, siger administrerende direktør Mikael Goldschmidt.

Læs også: Milliardprojekt når to milepæle

Projektet indeholder en kombination af lav randbebyggelse og punkthuse i op til 15 etager. Planerne omfatter også grønne områder, legepladser og fitnessfaciliteter.

Læs også: Skaffer penge til milliardprojekt ved frasalg

Det nye projekt blev præsenteret for politikerne fra Venstre, De Konservative, Liberal Alliance og De Radikale på et møde torsdag aften.

- Vi forventer nu at der igangsættes arbejdet med en ny lokalplan, som bør være klar inden sommerferien, således at den kan sendes i høring. En lokalplan til boliger kræver ikke en VVM-redegørelse. Med den rette indsats vil vi være klar til at bygge de første boliger til efteråret, siger Mikael Goldschmidt, der forventer svar fra Hillerød Kommune i løbet af kort tid.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125