23948sdkhjf

Udvikler skrotter 80.000 kvadratmeter storcenter

M. Goldschmidt sadler om og vil nu i stedet opføre 110.000 kvadratmeter boliger på storcenter-grunden i Hillerød.
M. Goldschmidt Holding A/S, der ejer 88.000 kvadratmeter jord centralt i Hillerød, dropper planerne om at gennemføre Hillerød Storcenter. I stedet går selskabet efter at opføre et ambitiøst boligprojekt.

Baggrunden for beslutningen er, at der, efter ni års arbejde med centerprojektet, fortsat er lange udsigter til en politisk afklaring.

- Vi har, over for det politiske flertal i byrådet i Hillerød, præsenteret et ambitiøst boligprojekt, som bliver på cirka 110.000 kvadratmeter, siger administrerende direktør Mikael Goldschmidt.

Projektet indeholder en kombination af lav randbebyggelse og punkthuse i op til 15 etager. Planerne omfatter også grønne områder, legepladser og fitnessfaciliteter.

Det nye projekt blev præsenteret for politikerne fra Venstre, De Konservative, Liberal Alliance og De Radikale på et møde torsdag aften.

- Vi forventer nu at der igangsættes arbejdet med en ny lokalplan, som bør være klar inden sommerferien, således at den kan sendes i høring. En lokalplan til boliger kræver ikke en VVM-redegørelse. Med den rette indsats vil vi være klar til at bygge de første boliger til efteråret, siger Mikael Goldschmidt, der forventer svar fra Hillerød Kommune i løbet af kort tid.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141