23948sdkhjf

Carl Bro-sagen ikke slut endnu

I går blev de tre tiltalte i Carl Bro-sagen pure frifundet i landsretten, men fire år med anklager om mandatsvig og bestikkelse er tilsyneladende ikke slut endnu.
De tidligere Carl Bro-chefer Jørn Ove Jensen, Hans Lorenzen og Helmuth Christensen blev i går frifundet i landsretten, og dermed kunne de tre se en ende på fire år med tiltaler om mandatsvig og bestikkelse. Men ifølge dagbladet Børsen er Bagmandspolitiet af en anden opfattelse.

Hos Bagmandspolitiet diskuterer man i disse dage, hvorvidt man ønsker at kære landsrettens dom i sidste uge, hvor al tiltale om bestikkelse blev elimineret fra anklageskriftet, til Højesteret.

Både byretten og landsretten har begge slået fast, at der hverken er tale om mandatsvig eller bestikkelse, men derimod at de 2 millioner kroner, sagen drejer sig om, er særlige konsulenthonorarer.

Sagen besværliggøres af, at det ikke kan bevises, hvor de to millioner kroner er forsvundet hen, og yderligere af at den ene af de to formodede bagmænd i sagen er afgået ved døden og den anden, der går under navnet Herr Schmidt, er svær at identificere.

Forsvarer for én af de tiltalte, Karoly Nemeth, mener ikke, der er belæg for at anke landsrettens dom og er overrasket over, at man hos Bagmandspolitiet ønsker at trække sagen yderligere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125