23948sdkhjf

Aalborg Lufthavn anker sag til domstolene

Aalborg Lufthavn anker klagesagen til domstolene og vil ikke lade striden med MT Højgaard påvirke færdiggørelsen af den 2500 m2 store tilbygning af lufthavnsterminalen.
Formand for Aalborg Lufthavn, borgmester Henning G. Jensen slog onsdag fast, at striden med MT Højgaard ikke kommer til at påvirke færdiggørelsen af den 2500 m2 store tilbygning til lufthavnsterminalen. Bygningen vil som planlagt stå færdig til oktober. Det oplyser TV2 Nord.

Klagenævnet for Udbud har givet MT Højgaard ret i, at Aalborg Lufthavn ikke overholdte ligebehandlings-principperne i udbudsreglerne for offentligt byggeri, da man afholdte licitation for godt et år siden. Aalborg Lufthavn anker nu sagen til domstolene.

- Såvel vore juridiske rådgivere som bygherrerådgiveren mente, at byggefirmaet havde diskvalificeret sig selv ved at tage forbehold i tilbuddet. Det mener de stadig, og derfor indbringes afgørelsen for domstolene, siger borgmester Henning G. Jensen til tv-stationen.

Det blev TL-Byg, der vandt licitationen, og de færdiggør byggeriet på trods af, at Klagenævnet for Udbud har annulleret byggekontrakten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093