23948sdkhjf

Eksportfremstød om CO2-neutralt boligbyggeri

Danmarks Eksportråd UK arrangerer den 26. & 27. juni et eksportfremstød for danske virksomheder, der fremstiller/tilbyder CO2 reducerende teknologier og services inden for byggeri og energi.
Storbritannien går forrest i bekæmpelsen af CO2 udslip og seneste eksempel herpå er indførelsen af ”The code for sustainable homes”, der sigter mod at alt nyt boligbyggeri skal være CO2 neutralt i 2016.

På lokal plan vil London, anført af borgmester Ken Livingstone og hans ”London Climate Change Agency”, være forgangsbillede på CO2 / energiområdet, bl.a. med et forslag om, at 20% (og ikke de nuværende 10%) af energiforsyningen ved nybyggeri skal være vedvarende.

Mød udenrigsminister Per Stig Møller, britiske national- og lokalpolitiske energi- og miljømyndigheder samt erhvervsliv på Ambassaden i London.

Eksportfremstød i UK for danske CO2 reducerende løsninger
Danmarks Eksportråd UK arrangerer den 26. & 27. juni et eksportfremstød for danske virksomheder, der fremstiller/tilbyder CO2 reducerende teknologier og services inden for byggeri og energi.

Målet med fremstødet er, at præsentere de danske virksomheders styrkepositioner overfor britiske energi- og miljømyndigheder samt erhvervsliv - og kommercielt udnytte den store interesse, der er i UK for danske CO2 reducerende teknologier og services. Ved at deltage i arrangementet får de danske virksomheder et bedre overblik over markedsmulighederne samt mulighed for at præsentere deres produkter/services overfor potentielle kunder og centrale beslutningstagere.

Arrangementet
Arrangementet er et 1 ½-dags arrangement, hvor første dag drejer om en kortlægning af de danske styrkepositioner og de britiske markedsmuligheder. Anden dag forløber som et åbent hus arrangement, hvor de danske deltagere fremviser deres teknologier og services for de inviterede gæster.

Begge dage foregår på den centralt beliggende Danske Ambassade i London.

Danmarks Eksportråd UK står for markedsføringen af arrangementet, og der inviteres et bredt udsnit af ledende arkitekter, entreprenører, miljø/industri virksomheder, housebuilders samt offentlige beslutningstagere.

Læs mere om arrangementet samt om tilmelding her

Kilde: Dansk Eksportråd

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079