23948sdkhjf

Ny mand i spidsen for Hovedstadens Bygningsentreprise

Efter 25 år i spidsen for Hovedstadens Bygningsentreprise træder ejer og stifter Niels Johansen til side og lader yngre kræfter træde til. Det sker med ansættelsen af Rasmus Lindhardt som ny adm. direktør.
Niels Johansen, stifter, og ejer gennem 25 år af Hovedstadens Bygningsentreprise, vil ikke lade sin egen ledelsesstil være barriere for den fremtidige vækst i virksomheden og har derfor valgt at lade nye kræfter komme til. Derfor er Rasmus Lindhardt blevet ansat som adm. direktør for virksomheden. Han kommer fra en stilling som projektleder hos MT Højgaard.

- Min ledelsesstil er god indtil 100-150 ansatte. Men kommer vi højere end det antal, kræver det en anden ledelsesstil. Noget jeg ikke selv kan. Så jeg er på sin vis en barriere for fremtidig vækst i virksomheden, siger stifter og ejer Niels Johansen, Hovedstadens Bygningsentreprise, til ErhvervsBladet.

Hovedstadens Bygningsentreprise beskæftiger sig udelukkende med reparation, renovering og opsætning af tage, tagterasser og taglejligheder i ægte materialer som kobber, zink, tegl og skifersten, og derfor vil Rasmus Lindhardts fornemmeste opgave som direktør være at værne om de værdier, der ligger i at bevare og renovere bygninger og om den håndværksmæssige kultur, der allerede er bygget op i virksomheden.

I de seneste tre år er antallet af medarbejdere i virksomheden vokset fra 75 til 130 medarbejdere, og omsætningen er steget fra 110 til 170 mio. kr.

Kilde: ErhvervsBladet - www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109