23948sdkhjf

FRIIS & MOLTKE på New World Architecture i London

I perioden 28. juni til 20. juli deltager FRIIS & MOLTKE på udstillingen New World Architecture med deres prisvindende projekt Statsfængsel Østjylland.
I perioden 28. juni til 20. juli 2007 medvirker FRIIS & MOLTKE på udstillingen New World Architecture, der omfatter projekter, der vandt den prestigefyldte 2007 International Architecture Award.

Efter udstillingen i London fortsætter udstillingen til Brussels, Eindhoven og New York.

FRIIS & MOLTKE modtog, som den eneste danske arkitekt, the 2007 International Architecture Award for det nye Statsfængsel Østjylland tidligere på året

Om projektet "Statsfængsel Østjylland"
I december 2001 vandt FRIIS & MOLTKE konkurrencen om det nye ”Statsfængsel Østjylland”. Projektet erstatter det nuværende Horsens Statsfængsel og er landets bedst sikrede fængsel.

Målet med projektet har i videst mulige omfang at nedtone anlæggets institutionelle præg og skabe rammer, der understøtter intentionerne om, at opholdet er forberedelse til en efterfølgende fri tilværelse uden for murene. Den klare bygningsmæssige opdeling og placering i terrænet imødekommer samtidig et krav om sikkerhed, sektionerings-muligheder, udeophold og adspredelsesmuligheder for de indsatte.

Udstillingen i London åbnes d. 28. juni kl. 6.00 pm med en reception på:

Knoll International; 1 Lindsey Street, East Market, Southfield; London EC1A 9PQ; England

Kilde: FRIIS & Moltke - www.friis-moltke.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.087