23948sdkhjf

Nye muligheder på LejEnMedarbejder.dk

Arbejdsløsheden er på sit laveste nogensinde og der er stadig mere behov for at finde nye medarbejdere med de rigtige kompetencer og kvalifikationer, specielt når konkrete tidsbegrænsede opgaver skal udføres.
Samtidig er det blevet endnu vigtigere for virksomhederne at holde på de medarbejdere de har.

Ønsker man en medarbejder til en konkret opgave eller har man en medarbejder man ønsker at udleje til andre, er denne nye portal en relevant mulighed. Portalen giver mulighed for at ansætte kvalificerede medarbejdere i kortere eller længere perioder, uden at medarbejderen skal til at skifte fra stilling til stilling. Virksomhederne kan derved fastholde personale og udnytte kapaciteten fuldt ud.

Nu har Lej En Medarbejder udvidet mulighederne for at finde medarbejdere med nogle helt nye features. Det er nu muligt for virksomheder at lægge annoncer ind på medarbejdere de søger. Disse annoncer kan så læses af de andre medlemmer og kontakten er skabt. Annoncerne vises på siden i en given periode. En anden tilføjelse på siden er, at man kan fortælle andre om siden og derved kan forlænge sit abonnement.

”Almindelige mennesker” kan også stille deres kvalifikationer til rådighed på portalen. Og kan søge på de opslåede annoncer.

Formålet med portalen ”Lej En Medarbejder” er at give virksomhederne et sted hvor de kan finde kvalificeret arbejdskraft, uden at skulle igennem jobannoncer, samtaler eller konsulentvirksomheder.

Virksomhederne kan, ved at tilmelde sig, få adgang til en bred vifte af ad-hoc medarbejdere, der enten selv har tilmeldt sig eller som andre virksomheder har tilmeldt til servicen. Eller lægge annoncer ud på medarbejdere de søger.

Lej En Medarbejder formidler kontakten, resten ordner virksomhederne indbyrdes. Portalen er stadig åben for gratis tilmelding frem til den 1 juli.

Kilde: Trisect Development, http://www.lejenmedarbejder.dk

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125